Om Mustang media

Mustang media är en unik kommunikationsbyrå som hjälper dig med både bild, text och webbutveckling. Vi arbetar utifrån ledorden kvalitet, innehåll och budskap och har alla verktyg som behövs för att förstärka ditt varumärke.

tjänster

Detta kan vi hjälpa dig med

Text

Du som behöver text till ditt magasin, din kundtidning, din bokutgivning eller din hemsida vet att ett kvalitativt innehåll räcker längst och stärker varumärket. Mustang media hjälper dig med allt från nyhetsmejl och redigering till längre reportage och projekt över tid. Vi värnar om hela resan från idé och utförande till färdig läsning och engagerar oss gärna i samspelet mellan ord och bild.

Behöver du slipa dina formuleringar och få en ny kick i din jobbkommunikation? Vi skräddarsyr skrivkurser för dig och dina arbetsuppgifter, enskilt eller i företagsgrupp.

Du får bland annat träna på:

| Tydlighet i text, något som skapar mindre följdfrågor och mer tid över.
| Att förvandla ett längre textmaterial till kort och koncis information.
| Koppla text med bild och tvärtom – vad lockar ögat? Vad förstärker ditt budskap?
| Variera din skrivstil med nya verktyg.
| Rensa dina texter från allt som stör mottagaren.

Kursen ges som två halvdagar eller en heldag (eller enligt önskemål). För frågor och detaljer kontakta: katarina@mustangmedia.se.

Kursledare: Katarina Danielsson, journalist, redaktör, författare.

Bild

Vi hjälper dig med kreativa bildlösningar som lyfter fram ditt budskap och som passar just din budget. I vårt bildarkiv samarbetar vi med professionella fotografer över hela landet och har du en egen idé förverkligar vi den gärna med specifika uppdragsfotograferingar. Vi driver dessutom Historisk bildbyrå, en bildskatt av historiska samlingar, tillsammans med ett tjugotal av Sveriges museum.

Webb

Att synas på webben är en självklarhet och med dagens explosionsartade teknikutveckling gäller det även att din hemsida presenteras på ett bra sätt i mobila enheter såsom telefoner och surfplattor. Responsiv design breder ut sig mer och mer och vi kan hjälpa dig att framtidssäkra din hemsida, vare sig du behöver en ny eller vill se över din gamla.

kontakt

Kontakta oss

Mustang media AB
Parkgatan 4
264 51 Ljungbyhed
0435-202 02
info@mustangmedia.se